• Hexite Software Blog Nieuws en berichten

Software

Software

Software bouwen.

Hexite Software bouwt met verschillende technieken software. We zijn niet afhankelijk van een bepaalde programmeertaal of framework, maar hebben wel een sterke voorkeur richting een aantal stacks.

Voor onze “dagelijkse” toepassingen maken we uitvoering gebruik van TypeScript voor zowel de frontend en backend. Met deze programmeeromgeving, die op elk platform werkt hebben wij een balans van snelheid en schaalbaarheid.

Voor de toepassingen die net wat dichter op het systeem moeten werken maken we uitvoerig gebruik van C++20 en Rust. De laatstgenoemde programmeertaal krijgt het naar onze mening  voor elkaar om de beste aspecten van de functionele en imperatieve werkwijze te combineren. Als laatste gebruiken we rust voor “concurrency at scale”. Dat houdt in dat we Rust gebruiken als taal om de grootste platformen mee te programmeren.

Automatisch testen

Hexite Software schrijft automatische systeemtesten. Deze systeemtesten valideren automatisch het gedrag van het systeem. Zo voorkomen we verrassingen in het ontwikkeltraject en zelfs met de live oplossing.

Deze automatische systeemtesten worden zorgvuldig opgesteld en uitgevoerd voor elke uitgave van het product. De werkwijze heeft een aantoonbare kostenbesparing voor elk project. Het blijkt ook nog eens dat het een hoop stress bespaart in de weekenden!

Sneller dan snel

Wij vinden dat software veilig, snel en goed moet werken. Bij Hexite Software maken we software die sneller dan snel is. Met onze oplossingen vergeet je dat laadtijden bestaan binnen het systeem. Dat blijkt in ieder geval voor onze klanten die het opeens opviel dat “de rest niet zo snel is”.

Op dit aspect durven wij een hele voordelige SLA voor jou aan te gaan, we zijn er namelijk zeker van dat we de snelheid van een maatwerk systeem kunnen waarborgen. Hoe dan ook.

Controleerbaar

Een stuk maatwerk software groeit vaak in omvang. Door de methodische aanpak van Hexite Software zorgen we dat jouw proces centraal staat. Er zijn dus geen smoesjes over “limitaties van software” en “dit kan niet”. Wij pretenderen dat alles kan, met deze instellingen pakken we elke uitdaging aan.

De schaalbaarheid van de code zelf dwingen we af door op bewezen methodieken te programmeren. De “architectuur” van de code wordt dus zo opgezet dat het proces en de code verweven zijn. Zonder dat de code afhankelijk is van de opslagmethodiek of externe systemen.

Als je niet weet wat je nodig hebt.

Soms weet je niet waar je aan toe bent of weet je niet wat je wilt. Geen probleem, Hexite Software heeft mensen in dienst die jou een eerlijk advies geven. Niet elk probleem hoeft geautomatiseerd te worden. In sommige gevallen is het niet eens rendabel! Twijfel je? Neem dan contact op, we geven vrijblijvend advies.

Meer weten

Graag.

Als je meer wilt weten over onze aanpak of gewoon zaken wilt doen, neem contact op. Dit kan je het beste doen via het formulier, telefoon of mail. We zijn echt niet bang om uitleg te geven over ons platform of kritische vragen te beantwoorden.

We zijn altijd bereid om advies te geven met betrekking tot jouw vragen of uitdagingen. Via direct contact zijn wij direct wat minder vaag over wat we precies leveren we kunnen dan precies laten zien wat jij aan ons hebt.