Hosting

Hosting

Hoe Hexite Software deze uitdaging aanpakt.

Bij Hexite Software “hosten” wij software op verschillende manieren. Op deze pagina kan jij alles vinden over hoe wij bewezen 100% uptime hebben over een tijd van vijf jaar. De platformen die Hexite Software gebruikt zijn rijk aan redundantie en efficiëntie. Wij zijn trots met de behaalde resultaten en klanten die tevreden zijn met onze oplossingen. Prijs-kwaliteit, continuïteit en snelheid staan bij ons centraal. In een enkel geval voorzien wij ook migratietrajecten van “trage software”. We zorgen er dan voor dat we de pijnpunten van de software in kaart brengen en deze op de juiste manier schaalbaar maken. Zo heb jij met een minimale investering toch maximaal resultaat behaald.

De (software)producten die wij ontwikkelen draaien op ons cloud platform.Het cloud platform is beveiligd conform de “cloud-native” beveiligingsstandaarden.

Standaard

Een softwarepakket dat “gewoon moet werken” werkt goed op een standaard server oplossing. In dit geval verzorgt Hexite Software het instellen van de server, de beveiliging, backups en support. Afhankelijk van het product worden aparte afspraken gemaakt voor standaard hosting. Voor standaard hosting garanderen wij 100% uptime tijdens werkdagen.

De naam standaard verklapt het al, je hebt niks speciaals nodig, slechts een applicatie die goed en betrouwbaar werkt. Een standaard configuratie is goedkoop en werkt zoals het hoort te werken.

Gespecialiseerd

Soms heeft het softwarepakket wat meer aandacht nodig met betrekking tot hosting. Denk hierbij aan extra processorkracht, werkvermogen of opslag. In dit geval levert Hexite Software een gespecialiseerde server op voor het software pakket.

De gespecialiseerde vorm van hosting is gunstig qua prijs-kwaliteit verhouding in het geval dat je net wat meer power nodig hebt en het niet met een standaard server configuratie haalbaar is.

Private Cloud

De private cloud oplossing is extreem schaalbaar op een verticale en horizontale manier. De private cloud optie voor het software systeem wordt alleen ingezet bij ingewikkelde projecten waar het cruciaal is dat er redundante (meerdere) systemen online zijn.

Met onze private cloud oplossing zorgen we ervoor dat het systeem minimaal drie keer redundant is opgesteld met automatische “failovers”.  Wij garanderen met deze oplossing een 100% uptime.

Speciale afspraken

In sommige gevallen is de hosting zo specialistisch en belangrijk dat we beter speciale afspraken maken. In dat geval stellen we samen een korte Service Level Agreement (SLA) op waarbij het duidelijk is voor jou en Hexite Software waar we aan toe zijn. Het uitgangspunt is om de SLA gunstig te maken voor jou, omdat wij vinden dat we het goed op orde hebben.

Meer weten

Graag.

Als je meer wilt weten over onze aanpak of gewoon zaken wilt doen, neem contact op. Dit kan je het beste doen via het formulier, telefoon of mail. We zijn echt niet bang om uitleg te geven over ons platform of kritische vragen te beantwoorden.

We zijn altijd bereid om advies te geven met betrekking tot jouw vragen of uitdagingen. Via direct contact zijn wij direct wat minder vaag over wat we precies leveren we kunnen dan precies laten zien wat jij aan ons hebt.